Recensioner

Ni som har varit hos mig får gärna skriva hur ni upplevde besöket/ behandlingen:

36 kommentarer

 1. Mycket varmt och proffsigt bemötande. Inger ett lugn och är duktig på att lyssna. Ger input och råd som hjälper mig.

 2. Andreas, samtalsterapi

  Mycket nöjd med bemötande och guidningen som jag fick i våra samtal. Chatrine har hjälpt mig att hjälpa mig själv i att komma i rätt riktning.

 3. Emilie Rosman

  Jag träffade Chatrine för första gången som patient på en ny tandläkarmottagning. Har sedan ganska ung haft tandvårdsrädsla då jag har erfarit att tandläkare ibland behandlat en som en opersonlig kund i mängden, utan att ta hänsyn till en individs holistiska behov exempelvis genom att fråga om sjukdomshistoria, om man har någon fundering, önskan, eller rädsla. Jag har även haft diagnosen ME sedan flera år tillbaka, vilket påverkar smärtgränsen och orken under/efter all typ av vårdkontakt eller behandling.

  Till skillnad från de andra erfarenheterna jag har haft kände mig verkligen SEDD av Chatrine som en komplex individ med specifika emotionella och fysiska behov under hela vårdkontakten och behandlingsmomentet. Hon var inte endast otroligt kompetent och professionell, men skapade även affekt och visade empati. Hon pratade och frågade till exempel om saker i privatlivet/vardagen helt avslappnat, vilket resulterade i att jag som patient både log och skrattade till lite för första gången någonsin i samband med ett tandläkarbesök. I helhet slappnade jag av och kände mig sedd och trygg i det professionella samt i det emotionella, som en individ och ej som ‘en i mängden’. Är väldigt tacksam för detta!

 4. Andreas Flodman

  Redan som barn utvecklade jag en ganska stark tandläkarskräck då min dåvarande tandläkare inte var den försiktiga typen. Nu var han förvisso gammal och skulle ha gått i pension för flera år sedan, men han felbehandlade mig och det tog flertalet besök hos annan tandläkare för att reparera den skada han orsakat. I respekt för andra som lider av tandläksrskräck tänker jag inte nämna vilken skada han orsakade.
  Hur som helst så anmälde jag mig iaf för att testa terapi då jag verkligen behövde få två tänder lagade och vet ni vad? Min skepticism var helt fel! Jag var hos tandläkaren förra månaden för undersökning och förra veckan för att laga den första tanden och jag var helt lugn.

  Jag kan varmt rekommendera Uppsalafsterapi till den som drar sig för att gå till tandläkaren för tro mig, det är värt det och det känns så skönt att äntligen ha lagat en av två tänder som plågat mig länge!

 5. Chatrine har ett varmt och lugnt bemötande med många hjälpande ord. Det känns som att hon lyssnar på mig som individ och min rädsla utan dömande ord. Hon kommer med bra och genomtänka råd, som iaf passar mig som person.
  Är glad att jag tog steget och besökte Chatrine. För att få hjälp med mina problem och rädsla.

 6. Ann Eriksson

  Först vill jag säga förlåt för att jag var lite kaxig och störig när jag kom till dig. Jag trodde verkligen inte att det skulle funka eller att jag ens var hypnotiseringsbar.
  Jag blev rekommenderad av en kollega att kontakta Chatrine för att få hjälp att sluta röka för jag ska genomgå en gastric by pass.. Jag har rökt sedan jag var 14 år och är 57 år nu. Har försökt sluta säkert 30 gånger själv genom åren och ibland har det faktiskt fungerat, men aldrig längre än i några dagar. Så good luck att kunna få mig att sluta på typ en timme liksom…
  För några veckor sedan så fick jag äntligen en tid hos Chatrine. Hon gjorde hypnos på mig och det var inte alls så läskigt som jag hade föreställt mig. Jag var jättenervös innan. Hon är både lugn och rolig samtidigt som hon är professionell. Jag kände att hon hade en sådan stenkoll på mig att jag kunde slappna av helt. Hur som helst så har jag inte rökt på lite mer än fyra veckor nu. Jag är varken sugen eller tycker att det luktar gott längre. Operationen är om några månader och jag tror faktiskt att jag kommer att fortsätta att klara mig utan cigg. Stort tack!

 7. Jag är eller ska egentligen säga jag VAR jätterädd för allt vad tandläkare heter. Jag hade iallafall till slut tagit mig till tandläkaren och grät redan i väntrummet. Jag skulle egentligen till en annan tandläkare, men Chatrine var den som såg mig gråtande i väntrummet, när alla andra som jobbade där bara tittade på mig och gick förbi. Hon frågade hur jag mådde, tröstade mig och tog sig tid att sätta sig ner och prata med mig, fastän hon både missade sin lunch och inte ens skulle ha mig som patient. En otroligt fin och varm människa som verkligen vill hjälpa och som faktiskt hjälpte mig! I receptionen ordnade de så att jag fick byta tid och komma till henne istället. Det är helt klart bland det bästa som har hänt mig! Detta hände för många år sedan. Chatrine flyttade och det blev tyvärr för långt för mig att följa med. Men jag har hennes ord kvar i minnet och numera är det inga problem alls att gå till tandläkaren. Till er som har hittat denna sida kan jag bara säga att ni har hittat helt rätt!

 8. Jag blev rekommenderad av en vän till mig att uppsöka Chatrine. Att träffa henne är det bästa som hänt mig! Hon är verkligen fantastisk! Lugn och kompetent. Fick mig att känna mig fullständigt trygg och omhändertagen. Jag har alltid burit på ett dåligt självförtroende och rädsla att inte räcka till. Även hetsätning och övervikt har jag kämpat med i många år. Med samtalsterapi och hypnos mår jag såå mycket bättre. Jag har slutat oroa mig över vad alla andra tänker och tycker och till och med gått ned i vikt. Tack Chatrine!

 9. Jag fick hjälp av Chatrine igår. Jag har alltid haft fobi mot ormar och förra veckan blev min pappa biten av min brors orm och jag fick en sådan panikattack att min mamma på riktigt trodde att jag skulle dö av andnöd. Det trodde jag med och då blev det ännu värre. Mina föräldrars kompis kompis hade fått hjälp av Chatrine för en fobi förut och mamma ringde och bokade in mig. Det tog 1,5 timme med henne. Hon kom hem till mig och hjälpte mig här hemma. Hon är jättetrevlig, snäll och väldigt duktig. Idag var jag hos min bror och stod utanför ormens terarium utan att ens vara rädd. Jag kunde titta på ormen och fortfarande känna mig helt som vanligt. Innan har jag inte kunnat gå in i det rummet och helst inte velat följa med hem till min bror.

 10. Chatrine var sköterska när jag fick en visdomstand borttagen. Det är många år sedan nu och hon hade en annan roll än nu, men jag känner igen mig i många av de andra recensionerna- lugn, rolig och proffsig. På grund av sättet tanden satt blev operationen ganska lång och besvärlig men Chatrine gjorde med sitt sätt och kunskaper att operationen gick så lätt det bara kunde under de tuffa omständigheterna.

 11. Har nu haft Chatrine som lärare på tandsköterske utb. Det har varit roliga och lärorika lektioner. Vilket känns bra när man dyker in i något helt nytt. Chatrine är otroligt kunnig i det hon lär ut och hon gör de på ett så lätt sätt för mej och övrig klass.
  Tack för dessa bra klasser.

 12. Fint bemötande, inlyssnande, kom med många kloka infallsvinklar som verkligen fick mig att tänka efter och jobba med mig själv. Mår väldigt mycket bättre efter samtalen med dig. Du löste upp knutar hos mig som jag inte trodde kunde fixas.
  Stort tack, för hjälpen!

 13. Ett stort tack till Jullan för de fina nyckelringarna som jag känner du har valt ut med kärlek❤️ Du gör ett jättefint jobb för oss med ME

 14. Chatrine är en otroligt varm och vänlig själ. Jag blev rekommenderad att ringa henne för hjälp för min son. Men hon tar inte emot barnklienter och ordnade istället att jag fick en annan kontakt. Trots att hon tackade nej till uppdraget, så ringde Chatrine upp mig efter några veckor och hörde om allt hade gått bra. Detta var väldigt uppskattat av mig som jobbar som läkare och vet hur viktigt just detta är. Fick dessutom massor av svar på de många frågorna jag hade när jag ringde.
  Superfint intryck av Chatrine som vårdgivare!

 15. Grymt skicklig föreläsare! Jag brukar inte orka med flera dagar i rad med att sitta och lyssna, men jag längtade till Chatrines föreläsningar. Har haft flera kurser med henne. Hon fångar åhöraren!
  Satt som klistrad vid stolen redan innan hon skulle börja prata varje gång.
  Hon såg alla och anpassade språket så hon pratade på ett sätt som alla kunde förstå. Förklarade alltid om man undrade något och var inlyssnande. Det enda negativa var att kursen tog slut för fort!
  Chatrine, från botten av mitt hjärta, så menar jag det här: elever kan skatta sig lyckliga om de får dig till lärare!

 16. Bästa föreläsaren ever!

 17. Chatrine är en underbar coach, extremt duktig och fantastisk på motiverande samtal. Jag önskar att jag hade hittat henne för flera år sedan. Hon gav mig tänkvärda infallsvinkar som verkligen fick mig att tänka till på ett hela annorlunda sätt än vad jag hade kunna föreställa mig att jag ens skulle kunna tänka. Jag känner mig glad, lättad och avslappnad, problemen är borta, Chatrine trollade bort dem!

 18. Önskar att jag hade fått ha Chatrine som föreläsare i alla ämnen, jag ville aldrig sluta lyssna, lärde mig hur mycket som helst! Behaglig röst, intressanta berättelser, väldigt kunnig på sitt jobb och otroligt omtänksam och snäll.

 19. Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.

 20. incir excellent post thanks i like it.

 21. url like studies thanks

 22. url so thankfull now.

 23. Otroligt fin, omtänksam och kunnig föreläsare & lärare. Ser alla och gör anpassningar för att alla ska må bra. Denna kurs har varit fantastisk att gå! Tack!

 24. Kristina Kjellstrom

  Jag har länge brottats med tandvårds rädsla. I samband med att jag skulle dra ut en tand hos specialist tandläkare hade jag förmånen att träffa Chatrine i hennes roll som tandsköterska. Första intrycket förmedlade ett lugn och det framstod tydligt att hon är väldigt mån om sina patienter. Hon höll mig uppdaterad under tiden om de olika stegen av behandlingen och det bidrog starkt till att jag kände mig trygg och i goda händer. Rekomenderas starkt!

 25. Sandra Nilsson

  Har varit på reiki hos Chatrine, vilka händer!! Kände mig som en ny människa efteråt. Rekommenderas starkt!

 26. Fick reiki och hade även ett coachingsamtal innan. Så fin behandlare. Underbar, varm och genuin person som verkligen såg mig och förstod mig. Vet inte om det var reikin eller samtalet, men jag känner mig otroligt avslappnad. Så nöjd, ska boka fler behandlingar.

 27. Otroligt tacksam elev

  Har precis kommit ut från min första föreläsning med Catherine. Jag har pluggat både grundskola och har en masterutbildning från universitetet. Alltid haft svårt att koncentrera mig. Ingen lärare har någonsin brytt sig. Efter en timme, så fick vi första rasten, då kommer Catherine fram till mig och det är som hon ser rakt igenom mig, rakt in i själen på hur jag känner det när jag sitter på lektioner. Hon har haft mig i sitt klassrum i bara en timme innan det här. Hon föreslog lite speciallösningar för mig vilket INGEN annan lärare NÅGONSIN har gjort förut under alla mina år i skolbänken. På en timme så fattade hon mer än någon annan har gjort, jag tyckte inte att jag visade det, men hon såg det ändå. Resten av dagen kändes så himla bra och jag har släppt oron inför resten av kursen. Önskar att jag får ha henne i alla ämnen (fast vet att det inte kommer att bli så ;-( ). Det jag ville säga är iaf att om jag hade haft sådana här lärare innan, så hade jag haft en mycket mindre smärtfri skolgång än jag har haft hittills.
  Ni som får Catherine till lärare kan skatta er lyckliga!

 28. thank you its nice

 29. thank you its really nice

 30. Samtalsklient

  Så nöjd med samtalen! Du lyssnar, faktiskt på riktigt lyssnar på vad jag säger.

 31. Feisal Ayobi

  Bästa lärare som jag har haft.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *