Chill Consulting

Om Chill Consulting

Coachingdelen: Jag har under de år som jag har arbetat med patienter sett att det finns ett stort behov av hjälp mot tandvårdsrädsla. Många patienter travar glada i hågen in i behandlingsrummet, medan samma procedur kan orsaka en annan patient ångest i flera veckor innan de ska dit, bara av vetskapen av att det är ett förestående besök inbokat. Utbudet av hjälp är förhållandevis bristfälligt, såvida man inte skall gå ett långt behandlingsprogram. Men detta hjälper föga då man kanske behöver få problemet löst snabbare än så!

Jag vill hjälpa dig som känner att det är jobbigt att gå till tandläkaren/hygienisten. Dig som känner att du kan behöva stöd eller hjälp med andra bekymmer! Du som inte riktigt vet var du befinner dig, velar över dina livsval och behöver någon som puttar dig i rätt riktning.

Ett intresse som alltid har funnits hos mig är psykologi. Det mänskliga sinnet är minst sagt fascinerande! Ett förändrat tankesätt kan göra att hela livet ändras. Förutom att läsa renodlad psykologi, så har jag utökat detta med utbildningar med fler ämnen inom samma gebit. KBT, ACT, NLP och hypnos är några av dem. Med en mix av dessa så kan jag ge en adekvat hjälp till er som kommer till mig.

Det finns möjlighet att få coachande samtal via tele eller videosamtal.

Varmt välkommen till mig!

Chatrine

Watch your words- they become actions

Watch your actions- they become habits

Watch your habits- they become character

Watch your character-it become your destiny

LAO ZI, 600-talet f. kr

© 2024 Chill Consulting

Tema av Anders Norén